forbarnmotcancer

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2014

Snart är det dags

Av forbarnmotcancer - 27 augusti 2014 20:14

Denna veckan ordnas det sista, lite armband ska pärlas och en massa saker ska packas upp, sorteras och slutligen sättas på plats. Vi är några stycken som jobbar med detta för att det ska bli så bra som möjligt. Det är dock alltid något litet som oftast går fel, men som inte brukar märkas av er besökare även om det fått oss att slita vårt hår.

  

Hårdast jobbar dock fina Jennie som är den som dragit igång detta. Nästan helt själv har hon fått till detta event som jag är övertygad kommer bli otroligt uppskattat av besökarna och dra in en massa pengar till barncancerfonden.

Naturligtvis måste vi ge en eloge och tacka alla UNDERBARA sponsorer som ställt upp och gör att en massa pengar kommer komma in till fonden.

Vi syns väl där ?? Hur ofta får du möjlighet att ha trevligt, köpa saker, spela på lotteri OCH ALLA pengar du gör av med går till välgörande ändamål ??? Nej precis !

Så vi ses på söndag !!!


   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av forbarnmotcancer - 7 mars 2015 14:42

               

Av forbarnmotcancer - 1 december 2014 15:45


      Ett armband passar ju alla Kostar 100kr Alla pengar går till barncancerfonden   Så varför inte ge bort något fint och skänka till välgörenhet samtidigt ?? För att köpa gå in på www.forbarnmotcancer.se Där står både de butiker...

Av forbarnmotcancer - 25 november 2014 15:41

  Helt fantastiskt .... Det ser ut som om vi efter Wapnös julmarknad kommer ha fått in över en halv miljon till barncancerfonden. Inser ni hur stort det är !!!??   Förlåt, men jag blir lite till mig. Detta är pengar som kommit till tack v...

Av forbarnmotcancer - 29 oktober 2014 11:15


  Barnloppisen blir även av nästa år, det vill ni väl inte missa ?   Boka in 27/9 2015           ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se